Soyuz TMA-18M besætningen Den danske astronaut Andreas Mogensens opsendelse til ISS, er blevet udsat 1 dag til d.2 september, fordi ISS's bane er blevet justeret, så opsendelsen må korrigeres derefter.

Besætningen på TMA-18 - som udover danskeren består af Kommandør Sergei Volkov og Kazakh cosmonaut Aidyn Aimbetov, vil blive opsendt kl. 4.34 GMT (18.34 DST), i en Soyuz kapsel fra Baikanurog som vil ankomme til ISS 6 timer senere.

Se 'Andreas Mogensen launch moved by a day' hos ESA
ISS passerer foran Månen
ESA har publiceret dette fantastiske billede af ISS, der passerer foran Månen, set fra Jorden.
Se 'Station Moon transit'
Russisk forsyningsskib Efter at de 2 sidste opsendelser med forsyninger til ISS slog fejl, har Russiske RKA været hurtige til at opsende nye forsyninger, som allerede er ankommet til ISS!.
NASA's satsen på private underentreprenører til opsendelser, har lidt alvorligt tillidsknæk de seneste fejlslagne opsendelser; Derfor har man nedsat et review board for at se om man kan gøre noget af det bedre.

SE 'Russian Cargo Craft Arrives at Space Station'<7a> hos NASA
ISS anno 2015 Space X's tab af et forsyningsskib til den internationale rumstation ISS, er det tredje forsyningsskib til ISS der er gået tabt på kun 8 måneder!
- Okt.: Orbital mistede et forsyningsskib til ISS
- Apr.: RKA mistede et forsyningsskib til ISS
- Jun: Space X mister forsyningskib til ISS
NASA skriver at rumstationen stadig har rigeligt med forsyninger - til 4 måneder med den nuværende besætning.

Dermed risikerer den danske astronaut Andreas Mogensen der skal til ISS i Okt, selv at skulle have madpakke med!
ESA astronauten Samantha Cristoforetti på ISSDen Italienske astronaut Samantha Cristoforetti som idag vender tilbage fra ISS efter et 200 dage langt ophold på rumstationen, kommer hjem med hele 2 rekorder:
De 200 dage er nemlig den længste mission nogen kvinde har været på i rummet, men er også den længste mission nogen Europæer har været på!

Se 'ESA Astronaut Samantha Cristoforetti returning home'