Uranus's ringe, fotograferet med Keck 10m teleskopet Alle kender Saturns ikoniske ringem men faktisk har ale gasplaneterne i Solsystemet ringe omkring sig ligesom Saturn. Jupiters- Neptuns- og Uranus's ringe er bare meget tyndere og dårligt synlige i det visuelle spektrum.

Men nye analyser af Uranus's ringe, foretaget med infrarøde teleskoper og med med ALMA radioteleskoperne, har gjort det muligt at se langt mere af ringene, udover at gøre det muligt at måle dem skriver forskerne på arXiv.
Analyser med ALMA teleskoperne har gjort det muligt at måle størrelsen af partiklerne der udgør Uranus's ringe og inddirekte at måle temperaturen.
Man vidst godt at den mest fremtrædende ring - Epsilon-ringen - udelukkende består af større partikler på 5-100cm og er helt uden is og støv. Dermed er de langt mørkere end Saturns ringe,men lyser til gengæld i termisk infrarødt lys. Og ved at måle deres lysstyrke ved forskellige bølgelængder og bearbejde dem i de modeller man har for asteroider, har man kunnet måle deres temperatur til 77'K.