Mars

Hebrus Valles regionen på Mars er et område som er præget af udbredte kanalsystemer, som geologer længe har ment kun kunne stamme fra vand-eroderinger. Nye analyser og modeller viser at store dele af vandet fra mudder-flodbølgern ekan være fanget i underjordiske drænkanaler eller huler.

Siden NASA for et par uger siden annoncerede et "historisk fund" på Mars har der været så mange spekulationer om liv, UFO'er oma. på nettet, at NASA nu indsnævrer nyheden, ved at melde ud at den ikke omhandler fund af liv. "..the rover have not detected any definitive evidence of Martian organics"  slutter de af

Kilde: NASA/JPL

Mars Reconnaissance Orbiter har overvåget en stor storm der strækker sig over et 1347km stort område mellem de to aktive Mars-rovere. Rovernes instrumenter har også kunnet registrere stormen, selvom de er udenfor området.

Kilde: NASA/JPL

Temaet bag Curiosity roveren har ifølge rygter gjort et "historisk fund" i Gale krateret, men de vil først sige noget om det om et par uger.


Curiosity roveren har holdt godt øje med de små tornadoer "støvdjævle" uden held. Men data fra dens instrumenter tyder på at de kan have været lige over hovedet på den.