ESA er netop ved at lægge sidste hånd på en robust fejlfri supercomputer, til deres nye rumsonde Hera, på dens "Mission for planetary defence". Både hardware og software er lavet til at selvdiagnosticere og reparere dårlige sektorer, fejl i kredsløb mm. fGrunden til den særlige fokus på computeren, er at sonden istedet for at blive fjernstyret skal styres autonomt af computeren. Det er nødvendigt, fordi HERA vil komme meget langt væk fra Jorden, mens den fortsat skal udføre manøvrer tæt om et asteroide-par.

Hera sonden skal opsendes i 2023 med kurs mod den 780m store Didymos asteroide, som er en dobbelt-asteroide med en 160m asteroide i kredsløb om sig. Didymos er ikke ligefrem en nær-jord NEO asteroide, med en MODIS på 11 mio km (0,07AU). Dermed er der ikke den store risiko ved at teste "Asteroid deflection" teknikker på den lille asteroide, så NASA vil først sende en kinetisk impaktor kaldet AIDA ind i den: Dvs. basalt set smadre ind i den, for at se hvordan det ændrer dens bane.

Derefter vil HERA satellitten efterfølgende studere den i realtime 3D med laser, visuelt og radio, ved hjælp af 2 små 6units Cubesat hjæpesatellitter den selv medbringer. Dermed kan man bygge et komplet billede af asteroidens ydre og indre. Og med sine "kun" 160m er det den mindste asteroide man hidtil har besøgt.