I december 2019 publicerede kinesiske astronomer fundet af et uforudset stort stellart sort hul, som de beregnede må veje 70 solmasser og dermed udfordrer den normale viden om stellare sorte huller.
Fundet gjorte tyske astronomer nysgerrige og fik dem til at kigge nærmere på det sorte huls nabostjerne LS V+22 25, som er en stor ung stjerne. Dens spektrum passer ganske vist med en ung stjernes, men de fandt også tungere grundstoffer fra de centrale kerneprocesser i dens synlige spektrum - stoffer man normalt ikke ser på overfladen af en stjerne. Derfor konkluderer de at LS V+22 25 må have interageret med den usynlige nabo, som dermed sandsynligvis har skrællet dens ydre atmosfære af.
Det betyder at LS V+22 25 er meget lettere end man har forudsat, og at dens usynlige nabostjerne - det sorte hul - sandsynligvis kun har vejet 2-3 solmasser. Dermed er det måske slet ikke et sort hul, men "bare" en neutronstjerne skriver Alexander Neumann Universität.
En del af den kinesiske antagelse var også at der må være en hvis afstand mellem dem, for ellers ville det usynlige naboobjekt suge gasser til sig, som ville udsende røntgenstråling, som man ikke har fundet.