4 nyopdagede planetariske tåger i kuglehobe i mælkevejen
Som de fleste andre galakser, er Mælkevejen omkredset af en lille sværm af kugleformede stjernehobe; Man kender idag 158 kuglehobe i og omkring Mælkevejen, hvoraf de 50 er ret nyopdagede i retning af Mælkevejens centrum,som blev afsløret i et survey kaldet 'Minni'.
Kuglehobe er tætte hobe af meget gamle stjerner, som kan indeholde op til ca 1 million stjerner og enkelte endda har et centralt sort hul som en minigalakse. Med så mange stjerner, burde der være rester af udbrændte stjerner, så som planetariske tåger.

Indtil videre har man dog kun fundet 4 sådanne "Globular cluster planetary nebulae" forkortet GCPN. Men en ny undersøgelse af de 50 ret nyopdage kuglehobe, har afsløret yderligere 4 nye af de ret sjældne GCPN'er. Deres fysiske karakteristika skal først undersøges før man kan endeligt bekræfte at de er en del af de planetariske tåger skriver forskerne i 'New Candidate Planetary Nebulae in Galactic Globular Clusters..' på arXiv.
De nye tåger er døbt PN SB 2 i kuglehoben Minni 06, PN G354.9-02.8 i Minni 11, PN G356.8-03.6 i Minni 28 og PN Pe 2-11 i Minni 31 (hvor PN = Planetary Nebula)