Undersøgelser af galaksen SDSS J084905.51+111447.2,som faktisk er 3 galakser der er ved at smelte sammen 1mia lysår herfra, viser at deres Aktive Galakse Kerner (kaldet AGN) er på kollisionskurs og også ved at smelte sammen i et sjældent trekantsdrama.
Men analyser af de infrarøde data fra WISE, fra SDSS med optiske teleskoper og Chandra røntgenrumteleskopet og simuleringer af begivenheden, viser at kollisionen foregår meget hurtigere og med større kraft, end når der kun er 2 sorte huller der kolliderer.

Final Parsec Problem
Der er mange eksempler på sorte huller der kolliderer eller smelter sammen; Problemet er at analyser og modeller af sådanne kollisioner, viser at de vil have svært ved at smelte helt sammen, fordi de ikke har kraft nok til at penetrere den hvirvel af materiale der er rundt om hændelseshorisonterne - et problem der kaldes 'Final Parsec Problemet' (FPP). Og FPP er et graverende problem, fordi modeller af galakser viser at de rent faktisk smelter sammen, hvilket tyder på at man har overset noget i disse modeller.

Men fundet af SDSS J084905.51+111447.2 kan muligvis forklare FPP-paradokset, fordi 16% af alle sorte huller der kolliderer, allerede har kollideret med at andet sort hul skriver de i 'A Triple AGN in a Mid-Infrared Selected Late Stage Galaxy Merger' på arXiv. Så hvis FPP er reel, vil det ene sorte hul i 16% af tilfældende faktisk være 2 sorte huller i et tæt kredsløb, og hvis det forøger energien væsentligt, kan det forklare hvordan de dermed kan smelte sammen aligevel.